Kjøp hele settet og få 20% rabatt! 

Håndlaget med kaldpresset, sertifisert økologisk, Vegan og Cruelty Free ingredienser! 

Vår nyeste hudpleieserie kombinerer krefter fra COSMOS sertifisert økologisk hemp. Disse produktene gir dyp næring og etterlater en ren, myk og glødende hud!

Hemp Glow er perfekt for kombinasjon og fet hud samt tenåringshud, takket være de magiske egenskapene av rå, naturlig superfood hudpleieingredienser. Det benyttes sertifisert økologisk tea tree, trollhassel, einer, appelsin og sitron. Rawgaia benytter ingen billig fyllstoff - bare ren superfood hudpleie godhet.

Denne serien er sertifisert av COSMOS Organic Soil Association og Cruelty Free av Cruelty Free International. Dette betyr at ingen iprodukter er blitt testet på dyr, og det bekrefter at våre leverandører ikke har testet på dyr heller. Hemp Glow er også sertifisert Vegan av Vegan Society.


Inkludert i pakken er:

En tykk kremaktig superfood renselotion som kan påføres enten direkte i ansikt med hendene og vaskes av, eller på en bomullsdott, og deretter tørke over ansikt og hals. Husk å riste godt først!
En herlig hydra-tonic tåke som hjelper huden føles både tonet og hydrert, samtidig. Rist godt først, og deretter enten spray direkte på ansikt og massere inn, eller spray i hånden og glatte over ansiktet.
En nærende superfood serumkrem ​​som fungerer perfekt både under sminke eller uten. Det fungerer best sammen med vår Organic Hemp Glow Mist, og forlater huden myk og hydrert for dagen. Pumpe i håndflatene og glatt over huden.
En superfood natt balsam som fungerer som magi mens du sover! En liten mengde rekker svært langt med alle Rawgaia superfood hudpleieprodukter, men spesielt denne. Ta en liten mengde og gni i håndflatene til den har smeltet, så glatter du over huden din.

Rawgaia er laget for hånd og benytter kun de reneste, mest naturlige ingrediensene som moder jord har å by på. Det vil derfor kunne forekomme små variasjoner i farge, tekstur og/eller lukt ved kjøp av disse hudpleieproduktene.

Skriv en vurdering

Vennligst logg inn eller registrer for å skrive en anmeldelse

The Hemp Glow Ritual Pack

  • Leverandører Raw Gaia by Jessica
  • Varenummer: The Hemp Glow Ritual Pack
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 1.320Kr

  • Eks. Moms: 1.056Kr

Relaterte produkter

Hemp Glow Cleanser 50ml

Hemp Glow Cleanser 50ml

Trinn 1 En Soil Association COSMOS sertifisert blanding av økologisk kaldpresset superfood olje..

360Kr Eks. Moms: 288Kr

Hemp Glow Serum 30ml

Hemp Glow Serum 30ml

Trinn 3 (Morgen) En Soil Association COSMOS sertifisert ​​superfood SERUM / lett krem. En kombi..

320Kr Eks. Moms: 256Kr

Hemp Heaven Moisturiser 60ml

Hemp Heaven Moisturiser 60ml

En kraftig ENERGI DRIKK for alle hudtyper, spesielt for de med normal til kombinert hud. En fantasti..

430Kr Eks. Moms: 344Kr

Hemp Superfood Soap (Raw & Økologisk)

Hemp Superfood Soap (Raw & Økologisk)

Vår populære Superfood Soap har nettopp vunnet en Beauty Shortlist - Editors Choice Awards!!En safti..

120Kr Eks. Moms: 96Kr

Etikett: Hemp